AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakla dokunmak

Kahve falında parmakla dokunmak

Kahve falında parmakla dokunmak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, adım atarken çok zorlanacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmakla dokunmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız başarmak istediğiniz işleri karışık hale dönüştürebilir.

Kahve falında parmakla dokunmak kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin alnına dokunmak inanca ve cesarete sahip olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında dokunduğunu görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yüzüne dokunmak güzel ve olumlu haberler alacağına, umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerime dokunmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna dokunmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşına dokunmak Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kalbine dokunmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir