AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızlara dokunmak

Kahve falında yıldızlara dokunmak

Kahve falında yıldızlara dokunmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, düzenin bozulacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldızlara dokunmak gördüyseniz:

  • İşler sizin istediğiniz gibi ilerleyecek olsa bile, imajınızı güçlendirmeniz veya imajınıza zarar vermemeniz buna bağlı olabilir.

Kahve falında yıldızlara dokunmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında yıldıza dokunmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakala dokunmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine rivayet eder.

Kahve falında kabe duvarına dokunmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında bayana dokunmak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalettir.

Kahve falında örümcege dokunmak işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiye dokunmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin dokunduğunu görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir