AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü fare ye dokunmak

Kahve falında ölü fare ye dokunmak

Kahve falında ölü fare ye dokunmak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hayatının iyileşeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü fare ye dokunmak gördüyseniz:

  • Sizin için angarya olmanın üstüne çıkamayan işleri bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ölü fare ye dokunmak kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fareye dokunmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işarettir.

Kahve falında ölünün ayağına dokunmak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye dokunmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birine dokunmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü bir fare görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında fare ölüsüne basmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir