AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe dokunmak

Kahve falında erkeğe dokunmak

Kahve falında erkeğe dokunmak daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğe dokunmak gördüyseniz:

  • İş değişikliği yapmak veya farklı yaratıcı proje ya da hobilerle ilgilenmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında erkeğe dokunmak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin dokunduğunu görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin dokunduğunu görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğe dokunmak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yalan söyleyeceğine inanılır.

Kahve falında erkeklik organına dokunmak insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organına dokunmak kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir