AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak kendisiyle övüneceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, rahatlığa ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, herkesin takdirinin toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüze dokunmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne dokunmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yüzüne dokunmak zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir