AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa dokunmak

Kahve falında kulağa dokunmak

Kahve falında kulağa dokunmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulur.

Kahve falında kulağa dokunmak gördüyseniz:

  • Hayır, tutkularınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında kulağa dokunmak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, elindeki imkanların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayana dokunmak çok büyük kazançlar sağlayacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne dokunmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeklik organına dokunmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balinaya dokunmak onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altına dokunmak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında halıya dokunmak toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine inanılır.

Kahve falında el ele dokunmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir