AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça dokunmak

Kahve falında saça dokunmak

Kahve falında saça dokunmak iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, dünya malı edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saça dokunmak gördüyseniz:

  • Fanatizm her alanda ortaya çıkabilir, biliyorsunuz, aşkta bile fanatik olabilirsiniz.

Kahve falında birinin saçına dokunmak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında saça dokunmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçına dokunmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında ölüye dokunmak kimseye minnet etmeyeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbe dokunmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye dokunduğunu görmek o masumların bedduasını alacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulutlara dokunmak sorunlarını teker teker aşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında fareye dokunmak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir