AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin yemek yediğini görmek

Kahve falında farenin yemek yediğini görmek

Kahve falında farenin yemek yediğini görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında farenin yemek yediğini gördüyseniz:

  • Bonkörlük sınırlarınızı zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında farenin yemek yediğini görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareye yemek yedirmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, işinde büyük başarılar alacağına işarettir.

Kahve falında birinin fare yediğini görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının fare yediğini görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, farklı kişilerle tanışacağına inanılır.

Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında fare yediğini görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz fare yediğini görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının fare yediğini görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir