AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının fare yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının fare yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının fare yediğini görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, zorlukları atlatacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının fare yediğini gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarına girmemelisiniz.

Kahve falında arkadaşının fare yediğini görmek huzur ve şifa bulacağına, istediği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında fare eti yediğini görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına işarettir.

Kahve falında başkasının fare yediğini görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında farenin yemek yediğini görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin fareyi yediğini görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir