AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek

Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek

Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında farenin yılanı yediğini gördüyseniz:

  • Duygularınızın sıcak karşılandığını göreceksiniz.

Kahve falında yılanın fare yediğini görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare yediğini görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin fare yediğini görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında farenin yemek yediğini görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, elinin de bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz fare yediğini görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir