AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareye yemek yedirmek

Kahve falında fareye yemek yedirmek

Kahve falında fareye yemek yedirmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, aradaki buzların eritileceğine, farklı şeyler deneyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında fareye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında farenin yemek yediğini görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında fareye yemek yedirmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında farenin fareyi yediğini görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının fare yediğini görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi fareyi yediğini görmek her zaman şükür içinde olacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında fare yediğini görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, eğitimlerinin iyi olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının fare yediğini görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir