AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının fare yediğini görmek

Kahve falında başkasının fare yediğini görmek

Kahve falında başkasının fare yediğini görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının fare yediğini gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında kedi fareyi yediğini görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının fare yediğini görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz fare yediğini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın fare yediğini görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında farenin insan yediğini görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına delalettir.

Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının fare yediğini görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir