AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yediğini görmek

Kahve falında fare yediğini görmek

Kahve falında fare yediğini görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hatalarını düzelteceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında fare yediğini gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere itibar etmenizin veya olaylara olumsuz bakmanızın negatif sonuçları olabilir.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında fare yediğini görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin fare yediğini görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının fare yediğini görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, ekonomik olarak zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında fareye yemek yedirmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında farenin yemek yediğini görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir