AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin fare yediğini görmek

Kahve falında birinin fare yediğini görmek

Kahve falında birinin fare yediğini görmek kazancının eksileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin fare yediğini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz durumlar oluşabilir.

Kahve falında kedi fareyi yediğini görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare eti yediğini görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında farenin insan yediğini görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin fare yediğini görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin yemek yediğini görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir