AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz fare yediğini görmek

Kahve falında beyaz fare yediğini görmek

Kahve falında beyaz fare yediğini görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz fare yediğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirin.

Kahve falında beyaz fare yediğini görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının fare yediğini görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, rızkın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, bereket ve huzur geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareye yemek yedirmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, istediği oranda da eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin fare yediğini görmek sürekli ağlamaklı olacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir