AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin üstüne oturmak

Kahve falında farenin üstüne oturmak

Kahve falında farenin üstüne oturmak atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine inanılır.

Kahve falında farenin üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi ya da yaptıklarınızı herkese göstermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında farenin üstüne oturmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ekmeğin üstüne oturmak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında sobanın üstüne oturmak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurun üstüne oturmak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sandık üstüne oturmak geçim sıkıntısı yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında taşın üstüne oturmak onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın üstüne oturmak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak gelir kaynaklarının yok olacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir