AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurun üstüne oturmak

Kahve falında çamurun üstüne oturmak

Kahve falında çamurun üstüne oturmak küs arkadaşların barışacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurun üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda heyecana ihtiyaç var.

Kahve falında çamurun üstüne oturmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne çamur sıçramak sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında üstüne çamur bulaşmak yolunda devam edeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne çamur sürmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranın üstüne oturmak hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin üstüne oturmak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin üstüne oturmak alım gücünün zayıflamayacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir