AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın üstüne oturmak

Kahve falında taşın üstüne oturmak

Kahve falında taşın üstüne oturmak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında taşın üstüne oturmak geleceğine bakacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında taş üstüne oturmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına inanılır.

Kahve falında sobanın üstüne oturmak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın üstüne oturmak seçkin bir eleman haline geleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü üstüne oturmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kedinin üstüne oturmak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına inanılır.

Kahve falında kayanın üstüne oturmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir