AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandık üstüne oturmak

Kahve falında sandık üstüne oturmak

Kahve falında sandık üstüne oturmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında sandık üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi kısmi olarak paylaşmanızda fayda var.

Kahve falında sandık üstüne oturmak refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında taş üstüne oturmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne oturmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine inanılır.

Kahve falında yumurtanın üstüne oturmak sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ekmeğin üstüne oturmak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında taşın üstüne oturmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine delalettir.

Kahve falında kayanın üstüne oturmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir