AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın üstüne oturmak

Kahve falında yılanın üstüne oturmak

Kahve falında yılanın üstüne oturmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkilerinizde takınacağınız tutum başarının dozunu ayarlayabilir.

Kahve falında yılan üstüne oturmak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın üstüne oturmak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında bokun üstüne oturmak zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, büyük bir servete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında duvarın üstüne oturmak aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yumurta üstüne oturmak alim insanlardan sayılacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında ölü üstüne oturmak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne oturmak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurun üstüne oturmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir