AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobanın üstüne oturmak

Kahve falında sobanın üstüne oturmak

Kahve falında sobanın üstüne oturmak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, sürekli yerinde sayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sobanın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi planlarınız konusunda endişelendirebilirler.

Kahve falında sobanın üstüne oturmak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında sobanın üstüne düşmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobanın yanında oturmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına yorulur.

Kahve falında karın üstüne oturmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne oturmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş üstüne oturmak yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın üstüne oturmak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvaletin üstüne oturmak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir