AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğin üstüne oturmak

Kahve falında ekmeğin üstüne oturmak

Kahve falında ekmeğin üstüne oturmak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeğin üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ekmeğin üstüne oturmak içini açmaya karar vereceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına inanılır.

Kahve falında kanın üstüne oturmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölü üstüne oturmak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya işaret eder.

Kahve falında mezarlığın üstüne oturmak üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin üstüne oturmak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sobanın üstüne oturmak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir