AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun üstüne oturmak

Kahve falında tabutun üstüne oturmak

Kahve falında tabutun üstüne oturmak kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret eder.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum sizi aşağı çekebilir.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulur.

Kahve falında tabutun üzerinde oturmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tabutun üzerine oturmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tabutun yanında oturmak insanlarla arasının açılacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında yılanın üstüne oturmak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurun üstüne oturmak işlerinin çoğalacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan üstüne oturmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak parasal kaygılardan kurtulacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir