AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin üstüne basmak

Kahve falında farenin üstüne basmak

Kahve falında farenin üstüne basmak kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, eşine değerli hediyeler alacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, neredeyse kahrolacağına delalettir.

Kahve falında farenin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanlarda ilerleme veya kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında fare üstüne basmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin üstüne basmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin üstüne basmak iş hayatında günah işleyeceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne basmak dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın üstüne basmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, rakiplerini yeneceğine yorulur.

Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne basmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabının üstüne basmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir