AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak

Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak

Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına delalet eder.

Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak kaybetmeyi göze alamayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine inanılır.

Kahve falında balığın üstüne basmak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, dünya malı edineceğine işarettir.

Kahve falında civcivin üstüne basmak parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında fare üstüne basmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına inanılır.

Kahve falında hamurun üstüne basmak kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, başarıların artacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak yapacağı planların altüst olacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın üstüne basmak çok yorulacağına, afiyette giden düzeninden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir