AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstüne basmak

Kahve falında mezar üstüne basmak

Kahve falında mezar üstüne basmak yaşanan bütün sorunların biteceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sıhhat ve moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında mezar üstüne basmak gördüyseniz:

  • Başkaları mevcut planınıza sadık kalmanızı önerse de, farklı ilerlemeniz ya da düşünmeniz daha etkili sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine yorulur.

Kahve falında mezarların üstüne basmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstüne basmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında mezarın üstüne basmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan üstüne basmak huzursuzlukların sona ereceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanların üstüne basmak iş hayatında iniş yaşanacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında timsahın üstüne basmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine inanılır.

Kahve falında akrebin üstüne basmak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir