AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin üstüne basmak

Kahve falında köpeğin üstüne basmak

Kahve falında köpeğin üstüne basmak kişinin alım gücünün yükseleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Kahve falında köpeğin üstüne basmak yapılan her işte hayır duası alınacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bokun üstüne basmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarların üstüne basmak çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işarettir.

Kahve falında hamurun üstüne basmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin üstüne basmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına inanılır.

Kahve falında yılanın üstüne basmak onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir