AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının üstüne basmak

Kahve falında ayakkabının üstüne basmak

Kahve falında ayakkabının üstüne basmak ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının üstüne basmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda farklı davranmaları, bazı yanlışlarını görmeleri veya bazı konularda girişimlerde bulunmaları için uyarmak ya da ikna etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabının üstüne basmak doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı üstüne basmak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin üstüne basmak elinize toplu miktarda para geçeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işarettir.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında bokun üstüne basmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işarettir.

Kahve falında akrebin üstüne basmak hayatının zorlaşacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne basmak ele geçen kazancın günden güne artacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında balığın üstüne basmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir