AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın üstüne basmak

Kahve falında yılanın üstüne basmak

Kahve falında yılanın üstüne basmak kız çocuğunun olacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, bereketli işlere gireceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın üstüne basmak gördüyseniz:

  • Yanlış giden şeyleri düzeltebilir, iş birliğine açık olabilirsiniz.

Kahve falında yılan üstüne basmak fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yılanların üstüne basmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın üstüne basmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında mezarların üstüne basmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, güçlükle elde edilecek başarı inanılır.

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak bol kazanç elde edeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstüne basmak hastalıklarının iyileşeceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne basmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir