AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare üstüne basmak

Kahve falında fare üstüne basmak

Kahve falında fare üstüne basmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında fare üstüne basmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, gerekli kişi ya da kurumlar ihtiyacınız olan yada beklediğiniz adımları atabilirler.

Kahve falında farenin üstüne basmak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına inanılır.

Kahve falında fare üstüne basmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, işindeki verimin artacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalettir.

Kahve falında hamurun üstüne basmak duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne basmak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, çok büyük zararlar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin üstüne basmak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine rivayet eder.

Kahve falında üstüne basmak yardımcı olmayacağına, hasta ve üzgün olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir