AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstüne basmak

Kahve falında ölünün üstüne basmak

Kahve falında ölünün üstüne basmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün üstüne basmak gördüyseniz:

  • Çok fazla direnişle karşılaşmayacağınız yolları seçmenizde fayda var.

Kahve falında ölünün üstüne basmak fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, verimin her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin üstüne basmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan üstüne basmak çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, saygınlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında yılanların üstüne basmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın üstüne basmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrebin üstüne basmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, darlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak iyileşeceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir