AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin pislediğini görmek

Kahve falında farenin pislediğini görmek

Kahve falında farenin pislediğini görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Kahve falında farenin pislediğini gördüyseniz:

  • Geleceğinizi dikkatle ele alarak mevcut ilişkileriniz hakkında kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında farenin pislediğini görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine işarettir.

Kahve falında evi pislemek sıkıntılarının sona ereceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret eder.

Kahve falında sokak ortasına pislemek çektiği sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında altına pislemek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına yorulur.

Kahve falında sofraya pislemek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına yorulur.

Kahve falında alta pislemek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tabağa pislemek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına inanılır.

Kahve falında kaba pislemek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir