AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına pislemek

Kahve falında altına pislemek

Kahve falında altına pislemek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına delalet eder.

Kahve falında altına pislemek gördüyseniz:

  • Gelişme kaydedilebilecek ya da güçlendirilmesi gereken konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında bebeğin altına pislediğini görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Kahve falında altını pislediğini görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altını pislemek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında altına pislemek çok büyük insanlar arasına gireceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında altına pislediğini görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, sadece kendisini düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında kendi altını pislemek iki tarafın da çok sevineceğine, düşmanından kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında çocuğun altını pislediğini görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında ortaya pislemek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir