AnaSayfa / Genel / Kahve falında alta pislemek

Kahve falında alta pislemek

Kahve falında alta pislemek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında alta pislemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler verdiğiniz görev veya sorumlulukları yerine getirmeyebilirler.

Kahve falında alta pislemek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işarettir.

Kahve falında banyoya pislemek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine delalettir.

Kahve falında altını pislemek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üstüne pislemek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etrafa pislemek bazı adımlar atacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında suya pislemek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kedinin pislediğini görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işarettir.

Kahve falında ortalığa pislemek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir