AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaba pislemek

Kahve falında kaba pislemek

Kahve falında kaba pislemek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, hayaline kavuşacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, vefa göstereceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaba pislemek gördüyseniz:

  • İnsanların sabrı taşmak üzere olabilir.

Kahve falında kaba pislemek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamurun kabarmasını görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında yün kabartmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına inanılır.

Kahve falında kabarmış deniz görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında çok kabarmış kek görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaba sıçmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabartma tozu görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kabarmış duvar görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir