AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofraya pislemek

Kahve falında sofraya pislemek

Kahve falında sofraya pislemek ona göre davranacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sofraya pislemek gördüyseniz:

  • Size yapılan önerileri iyice düşünüp, süzgeçten geçirmelisiniz.

Kahve falında sofraya pislemek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, şansının kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında eline pislemek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında evin ortasına pislemek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında orta yere pislemek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına inanılır.

Kahve falında ineğin pislediğini görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında kedinin pislediğini görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dona pislemek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altını pislediğini görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir