AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak ortasına pislemek

Kahve falında sokak ortasına pislemek

Kahve falında sokak ortasına pislemek huzursuz olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sokak ortasına pislemek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler olabilir.

Kahve falında sokak ortasına pislemek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında yol ortasına pislemek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin ortasına pislemek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orta yere pislemek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokağa pislemek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sokak ortasına tuvaletini yapmak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına delalet eder.

Kahve falında sokak ortasında yıkanmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camiyi pislemek takdir edilen kişi olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir