AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi pislemek

Kahve falında evi pislemek

Kahve falında evi pislemek işlerindeki bereketin kaçacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, arkasından iyi konuşulacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine alamet eder.

Kahve falında evi pislemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında kedinin eve pislediğini görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi pislemek üzüntülerinin son bulacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine işaret eder.

Kahve falında eve pislemek çözümlere kavuşacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Kahve falında sokak ortasına pislemek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine işaret eder.

Kahve falında dona pislemek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına tabir olunur.

Kahve falında üstünü pislemek kendi işinin patronu olunacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında kurt pislemek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, onlardan medet umacağına delalettir.

Kahve falında altını pislediğini görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir