AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabağa pislemek

Kahve falında tabağa pislemek

Kahve falında tabağa pislemek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında tabağa pislemek gördüyseniz:

  • Beni biraz ciddiye alanlar ne kadar haklı olduğumu anlayacaklar.

Kahve falında tabağa pislemek işe gösterilen ilginin artacağına, kar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sofraya pislemek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve pislemek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, ikinci bir şans vereceğine delalettir.

Kahve falında altına pislemek birçok dertle muhatap olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun pislediğini görmek düşmanlarımızı alt etmeye, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında halıya pislemek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuşun pislediğini görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üzerine pislemek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir