AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek elinin kolunun bağlanacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına inanılır.

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi ya da dış görünüşünüzü mükemmelleştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında birinin parmağını ısırmak hayırlı bir terfi alınacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet eder.

Kahve falında parmak ısırmak saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Kahve falında kendi parmağını ısırmak araba alınacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin parmaklarını ısırmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin parmağını ısırdığını görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığın parmağını ısırdığını görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eşinin parmağını ısırmak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir