AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmağını ısırmak

Kahve falında birinin parmağını ısırmak

Kahve falında birinin parmağını ısırmak sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, küslerin barışacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Hoşlandığınız şeyleri paraya çevirmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında başkasının parmağını ısırmak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, yeni ilişkiler kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin parmağını ısırmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalettir.

Kahve falında birinin parmaklarını ısırmak işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına yorulur.

Kahve falında parmak ısırmak insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, planların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi parmağını ısırmak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir