AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin parmağını ısırdığını görmek

Kahve falında köpeğin parmağını ısırdığını görmek

Kahve falında köpeğin parmağını ısırdığını görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin parmağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Kahve falında köpeğin parmağını ısırdığını görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında balığın parmağını ısırdığını görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı ısırmak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında kendi parmağını ısırmak sevinçli ve güzel haberler alacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında parmak ısırmak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine yorulur.

Kahve falında başkasının parmağını ısırmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir