AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmaklarını ısırmak

Kahve falında birinin parmaklarını ısırmak

Kahve falında birinin parmaklarını ısırmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, dara düşeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birinin parmaklarını ısırmak gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin parmaklarını ısırmak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, garanti olacak bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin parmak ısırdığını görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, maddi açıdan zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi parmağını ısırmak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında balığın parmağını ısırdığını görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, esenliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin parmağını ısırmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine yorulur.

Kahve falında eşinin parmağını ısırmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında parmak ısırmak şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir