AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak ısırmak

Kahve falında parmak ısırmak

Kahve falında parmak ısırmak aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, sorunlarının artacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, borçlarının kapacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında parmak ısırmak gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmanızda fayda var.

Kahve falında ayak parmağı ısırmak işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak ruhunun şifa bulacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi parmağını ısırmak ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında parmağını yılan ısırmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağını ısırmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, muradın yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağını ısırmak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında parmak ısırmak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir