AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin parmağını ısırmak

Kahve falında eşinin parmağını ısırmak

Kahve falında eşinin parmağını ısırmak sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, patron koltuğuna geçeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında eşinin parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişikliklerle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Kahve falında eşinin parmağını ısırmak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi parmağını ısırmak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağını ısırmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmağı ısırmak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, doktordan doktora koşturacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin parmağını ısırmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin parmak ısırdığını görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir