AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığın parmağını ısırdığını görmek

Kahve falında balığın parmağını ısırdığını görmek

Kahve falında balığın parmağını ısırdığını görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balığın parmağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Kahve falında balığın parmağını ısırdığını görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının parmağını ısırmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine işarettir.

Kahve falında birinin parmaklarını ısırmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin parmağını ısırmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında birinin parmağını ısırmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin parmak ısırdığını görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağını ısırmak huzurlu bir hayata adım atacağına, geçim derdinin olmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir