AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin kuyruğunu koparmak

Kahve falında farenin kuyruğunu koparmak

Kahve falında farenin kuyruğunu koparmak iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, borca batacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında farenin kuyruğunu koparmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya ani parasal yardımlar, ödemeler ilerledikçe zor veya garip bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında fare kuyruğu yemek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, borcunu ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında fare kuyruğu görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine yorulmaktadır.

Kahve falında farenin kuyruğunu koparmak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında fare kuyruğu koparmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak ilim irfan sahibi olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Kahve falında farenin kuyruğunu görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir