AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kuyruğu koparmak

Kahve falında fare kuyruğu koparmak

Kahve falında fare kuyruğu koparmak onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, işlerin düze çıkarılacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında fare kuyruğu koparmak gördüyseniz:

  • Akraba, kuzen, eski tanıdık veya kardeşlerinizin ziyareti söz konusu olabilir.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kuyruksuz fare görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında farenin kuyruğunu koparmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalettir.

Kahve falında fare kuyruğu görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farenin kuyruğunu görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, geleceğinizin güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir