AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyruğu uzun fare gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirler olabilir.

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, gelirinin sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu hayvan görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruğu uzun gelinlik görmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulur.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu kedi görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir