AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin kuyruğunu görmek

Kahve falında farenin kuyruğunu görmek

Kahve falında farenin kuyruğunu görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işarettir.

Kahve falında farenin kuyruğunu gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına işarettir.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında fare kuyruğu koparmak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruklu fare görmek yolculuğa çıkmaya, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare kuyruğu görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyruksuz fare görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş fare görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir